Lowe
Golfshop

Onze merken

In onze golfshop hebben we voor beginners tot professionals alles in huis om te golfen. De belangrijkste visies in onze shop is service, goede kwaliteit producten en vakkundig advies. 

We hebben een uitgebreid assortiment professionele  golfclubs van bijvoorbeeld Ping, Callaway, Cobra, Skymax en Spalding.

Van ieder merk zijn voldoende democlubs en materiaal aanwezig. Zo vindt u altijd de beste golfclub die past bij uw golfstijl en valt binnen uw budget. Begint u net met golf of bent u een professional? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste golfclub. U krijgt altijd professioneel advies over de juiste maat en de juiste club. 

Wilt u zo veel mogelijk van uw nieuwe aankoop kunnen genieten? Maak dan gebruik van een fittingsessie. Tijdens deze sessie kan Lowe Golf u een set aanmeten of eventueel wijzigen. 

Naast de diversiteit in golfclubs voor professionals en beginners hebben we ook een uitgebreide collectie heren- en dameskleding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende merken: Ping, Footjoy, Callaway, Glenmuir, Golfino, Daily Sports, Röhnisch, Tail en Girls Golf. Uiteraard kunt u de kleding passen in onze Lowe golfstore!

Accessoires, handschoenen, golfballen en meer

Naast de clubs en kleding is er keuze uit diverse accessoires van bijvoorbeeld Masters en Legend en golftrolleys van bijvoorbeeld Motocaddy, Fastfold en Bag Boy.   

Benieuwd naar afstandsmeters en golfhorloges? De afstandsmeters zijn van de merken als Bushnell, Callaway en Ben Sayers. Ook hebben we de gps-golftoestellen van Garmin in onze collectie voor nauwkeurige afstandsmeting en uitgebreide golffuncties met duizenden voorgeladen internationale golfbanen.

Heeft u golfhandschoenen nodig? U heeft keuze uit handschoenen van onder andere Footjoy, Fit39 en Callaway. Hetzelfde geldt voor de golftassen van Ping, Bag Boy, Ogio, Skymax en nog veel meer! Probeer gelijk de golfballen uit van Callaway, Titleist en Pinnacle.

Wilt u graag iemand een sportief en leuk cadeau geven? Kies dan voor onze eigen cadeaubon. Deze bon is één jaar geldig en is beschikbaar tot ieder gewenst bedrag. Dit is een zeer geliefd geschenk voor iedere golfliefhebber!

Heeft u vragen over welke merken of producten wij beschikbaar hebben in de golfshop of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. 

Huren golfuitrusting (voor 9 or 18 holes)

Clubs links- of rechtshandig:
  • Junior set: € 15,00
  • Dames- of heren full set: € 30,00
  • Dames- of heren halve set: € 20,00
  • 3 clubs voor op het oefenterrein: 10,00
Golftrolley:
  • Driewiel trolley: 10,00

Lowe Clubfitting & Reparaties

Kom golfen bij
lowe golf

BUSINESS DAYS | GOLF EVENTS |
KIDS GOLF PARTIES | SCHOOL CLINICS

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem vrijblijvend contact met ons op!