Lowe
Golflessen & Programma's

Golf is something you should do with your friends or family to enjoy it to the fullest. Try it at Lowe golf to have the full golf experience!

Matthew Lowe - Head Golf Professional

Is golf iets voor mij?

Introductieles

Wilt u golf eens uitproberen? Start dan met een introductieles. Tijdens deze les maakt u kennis met de basiselementen van het golfspel, de grip, de houding en de swing.  We bespreken ook de verschillende clubs en algemene informatie over het golfspel. Na afloop van de introductieles is het gemakkelijker om een keuze te maken of golf iets voor u is of niet.

0
Ervaren golfpro's
0 +
Golfskills verbeterd
0
Professionele holes
0 +
Verschillende cursussen
Leren golfen?

Handicap 54 / GVB

Wilt u na de introductieles graag verder met golf? Kies dan voor de cursus naar Handicap 54. In deze cursus leert u alle basistechnieken die u nodig heeft om de golfslagen te beheersen en u op weg te helpen naar uw eerste handicap. 

U beheerst de technieken?

Van handicap 54 naar 36

Heeft u Handicap 54 behaald? Ga dan verder met deze golfcursus om van Handicap 54 naar Handicap 36 te gaan. Als u de technieken beheerst, breng ze dan in praktijk in deze cursus. De bijbehorende golfetiketten, regels en natuurlijk het kiezen van de juiste club in het spel behoort ook bij deze cursus. 

Verliest u veel punten in het korte spel?

Korte spel

Tijdens deze cursus leert u de technieken te verbeteren die u in het korte spel vaak gebruikt. U zult zien dat een verbetering van deze slagen u direct een betere score op gaat leveren en u uw handicap aanzienlijk kunt verlagen. De technieken die gehandeld gaan worden zijn onder andere putten, chippen, pitchen en bunker. Met als afsluiting een les waarbij alle technieken herhaald worden.
U beheerst de technieken?

Lange spel

Niet het korte spel, maar juist in het lange spel moeilijkheden? Bijvoorbeeld met de driver, fairway wood of hybrid? In deze cursus leert u kleine aanpassingen te doen om grote resultaten te boeken en rechter te slaan. Verbeter de technieken zoals de lange ijzers, driver, fairway woods, hybrids, korte ijzers, tee-shots met als afsluiting de skills en drills.
Bedrijf, familie-uitje of vriendengroep?

Clinics

Benieuwd naar wat Lowe Golf Academy te bieden voor verschillende evenementen of clinics? Er zijn bij Lowe Golf Academy fantastische faciliteiten om een golfclinic te organiseren voor uw bedrijf, familie-uitje of voor een vriendengroep. De clinics kunnen zo samengesteld worden dat het voor zowel niet-golfers als voor golfers een sportieve en gezellige ervaring is.

Het is ook mogelijk om een clinic te combineren met een heerlijke lunch of diner in ons restaurant De Loft.

Wilt u een ruimte reserveren voor een vergadering of een bedrijfsbijeenkomst in de uitstekend geoutilleerde accommodatie van onze golfclub. Dit is uiteraard ook mogelijk. 

Tijdens een van onze golfclinics worden de facetten van de golfsport behandeld. Denk hierbij aan putten, pitchen, chippen en de swing. De clinic eindigt met een sportief, maar gezellig wedstrijdje. Bekijk hieronder de tarieven van een clinic vanaf 7 personen inclusief het gebruik van golfclubs en ballen:

  • 2,0 uur:  € 35,00 p.p.
  • 3,0 uur:  € 45,00 p.p.
  • 4,0 uur:  € 55,00 p.p.
U beheerst de technieken?

Themales

Tijdens de themalessen van Lowe Golf komt er steeds 1 onderwerp aan bod waarbij alle basiselementen grondig besproken en geoefend worden. De themalessen gaan specifiek in op een aantal belangrijke facetten in de golfsport. 

Wilt u graag meer leren over moeilijke liggingen? Kies dan voor de moeilijke liggingen themales. In deze cursus komen de technieken aan bod hoe met moeilijke liggingen om te gaan in de golfbaan. U leert alle technieken die u nodig heeft om uit de moeilijkste liggingen te komen. 

In een groep van maximaal 6 personen gaan we in op specifieke aspecten voor bijna 2 uur. Heeft u vragen over de themales? Neem dan gerust contact met ons op. 

State of the art

Videoles

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het state of the art V1 programma, wereldwijd gebruikt door PGA teaching professionals, volgens de methode explanation, demonstration, application.

V1 Golf promotie inclusief video download: 

  • € 35,00 voor 25 minuten
  • € 70,00 voor 50 minuten.

BUSINESS DAYS | GOLF EVENTS |
KIDS GOLF PARTIES | SCHOOL CLINICS

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Even alles weer herhalen

intensieve
Zomercoaching

U beheerst de technieken?

Wintertraining

Naast de zomertraining bieden wij ook een wintertraining aan. In deze cursus herhalen we opnieuw de belangrijke aandachtspunten van de diverse technieken. De wintertraining is een goede manier om in de wintermaanden in beweging te blijven in de golfsport. In groepjes van maximaal 8 personen zorgt Lowe Golf ervoor dat u helemaal klaar bent voor het golfseizoen van het volgende jaar!

Britse PGA AA-status Head Golf Professional | MATTHEW LOWE | Laurens Willaert | Nederlandse PGA professional

Wilt u graag een privéles boeken bij één van onze golfprofessionals? Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk.