Lowe
Clubfitting & Reparaties

Individuele Club fitting

Twee maal per jaar worden er demodagen gehouden op de driving range van De Woeste Kop van de merken Ping en Callaway. Tijdens deze dagen kunt u kennis maken met de laatste nieuwe collectie golfclubs van deze merken. Houdt onze website in de gaten voor nieuwe data.. Wilt u liever individuele clubfitting? Dat kan ook bij Lowe Golf! Tijdens de clubfitting is het mogelijk om verschillende clubs uit te testen van bijvoorbeeld Ping of Callaway. Er kan ook gebruikgemaakt worden van de Flight Scope. Het is voor elk individu verschillend welke club het beste past. Hoe u beweegt en de bal slaat is uniek. Een fittingsessie helpt u om de beste club te vinden en optimaal gebruik te maken en te genieten van uw aankoop. 
 
Aandachtspunten:
  • Club head Speed
  • Swing Tempo
  • Shaft Flex
  • Kick Angle

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een  reservering per e mail via info@lowegolfacademy.nl

Repair shop

Naast de demodagen en individuele clubfitting kunt u ook voor reparaties terecht bij Lowe Golf. Kom voor het repareren van clubs, verkorten of verlengen of het re-grippen langs in de repair shop van Lowe Golf.
 
Het is belangrijk om regelmatig te kijken of uw grip nog in goede staat is. Laat een van de professionals hiernaar kijken. Het re-grippen van woods, irons en putters wordt gedaan met o.a. grips van Golf Pride, Lamkin, Superstroke en Odyssey. De kosten zijn vanaf 20 euro per club. Vraag bij het inleveren van uw club na hoeveel tijd het gaat kosten om de reparatie uit te laten voeren. Dit kan namelijk per club anders zijn. 
 
De kosten voor vervanging van de shaft zijn  €100 euro per shaft. Bij het re-grippen van hele set clubs ontvangt u 10% kassakorting.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een  afspraak per e mail via info@lowegolfacademy.nl

Lowe Nieuws & Kalender

Kom golfen bij
lowe golf

BUSINESS DAYS | GOLF EVENTS |
KIDS GOLF PARTIES | SCHOOL CLINICS

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem vrijblijvend contact met ons op!